Over Fruit & Beans Company

Nederland is een middelgrote koffiemarkt in Europa en speelt een grote rol in de Europese koffiehandel. Net als bij koffieculturen in andere Europese landen, krijgen Nederlanders steeds meer interesse in gemakkelijke en hoogwaardige verse koffie.

Wij hebben al decennia lang kennis van koffie en fruit en door de grote vraag naar koffie zijn wij als importeurs gestart in 2015 in Rotterdam onder de naam Fruits & Beans Company.


Lorando & Morini
Wij leveren aan Lorando & Morini. Ze zijn een specialiseerde koffie branderij en leverancier van de meest verse en unieke single state origin Arabica koffie van Nederland. Lorando en Morini levert dagelijks vers gebrande koffie aan bedrijven, horeca, restaurants en hotels.

Special Coffee Association


Wij zijn trots dat wij lid zijn van de SCA.

De Specialty Coffee Association (SCA) is een non-profit, op leden gebaseerde vereniging gebouwd op openheid, inclusiviteit en de kracht om kennis te delen.

De visie van SCA is om een effectieve, authentieke en dynamische organisatie te creëren om bekendheid te geven aan de mogelijkheden van specialty coffee wereldwijd.